Топ - найпопулярніший елемент жіночого костюму в літній період: поєднується з будь-яким низом, дозволяючи створювати безліч різних образів. Які ж моделі топів будуть найбільш актуальні влітку 2018 роки?

1. Модні топи-бандо

Максимально відкриті вироби найбільш комфортні в літню спеку, тому не випадково в тренді моди сезону виявилися топи-бандо, що дозволяють створювати елегантні образи. Такі топи відмінно поєднуються зі спідницями різної довжини, брюками і шортами.

2. Модні топи-бра

Легкі топи в вигляді бюстгальтерів будуть вдало виглядати в курортній зоні як самостійні елементи костюму. А в умовах міста більш прийнятним є поєднання топа-бра з легким піджаком або жилетом. Низ при цьому може бути будь-яким, але більш ефектно виглядають штани і модні шорти - бермуди.

3. Модні топи-бюстьє

Топи - бюстьє є своєрідним привітом з 90-х років минулого століття від Джанні Версаче. Тоді подібні моделі топів виготовлялися з лайкри. За минулі роки з'явилося багато більш комфортних матеріалів, ніж лайкра, але незмінним залишилося головне - схожість виробів з нижньою білизною під назвою «корсет».

4. Модні топи на бретелях

Топ на бретелях - красивий, зручний і універсальний вид літнього одягу, який буде органічно виглядати і в повсякденних, і у вечірніх образах.

5. Модні топи - майки та футболки

Майки-алкоголічки, борцовки і футболки - модні і стильні топи для повсякденного носіння. Як декор для них використовуються модні фотопринти і написи.

6. Модні кроп-топи

Укорочені топи, що відкривають живіт - беззмінний літній тренд на всі часи. На весняно-літніх показах моделей таких топів було дуже багато.

7. Модні асиметричні топи

Асиметрія не перший сезон в моді, тому що надає виробам динамізму й оригінальності.

Як і раніше модно одягати топ поверх футболки або сукні. Модними матеріалами для виготовлення топів є натуральний шовк, бавовняні, бамбукові і віскозні тканини, шифон, шкіра, денім, еко-шкіра та ін.

Для створення стильного образу влітку 2018 досить купити кілька супермодні топів: незначне, але ефективне вкладення коштів!

Придбати модні і стильні топи у Львові запрошуємо в магазини AmorAmor.

Адреси:

Проспект В'ячеслава Чорновола, 67-г, ТЦ "Інтерсіті", 3 поверх, 3.7

Проспект Червоної Калини, 62-а, ТЦ "Інтерсіті", 2 поверх, 2.5