До відкриття Тижнів моди в Нью-Йорку Інститут кольору Pantone порадував нас анонсом - наймодніші кольори сезону весна-літо 2019 вже відомі.

Pantone назвав «Живий корал» кольором 2019 року. Компанія продемонструвала прогнози на майбутній сезон. Серед спектру з 16 варіантів є майже ідеальний червоний (або, як його називає Pantone, Fiesta), глибокий синій (Eclipse) і яскраво-рожевий (Pink Peacock) - саме вони будуть домінувати в наших будинках і шафах в найближчі місяці.

Для тих, хто не боїться експериментів і хоче зробити свій образ яскравіше, ми підготували список кольорів, на які варто звернути особливу увагу в майбутньому році.

Хакі

Цей колір завжди залишається в нашому гардеробі, то набираючи популярність, то втрачаючи її. Цього року Pantone визначив його як один з трендових. Сміливо вибирайте пару речей в цьому відтінку і носіть їх з року в рік. Особливо ефектно виглядатиме шкіряний плащ або плаття кольору хакі.

У магазинах AmorAmor Ви знайдете широкий асортимент одягу у кольорі хакі. Завітайте до нас за адресами вул. Гетьмана Мазепи, 1-Б, ТЦ Спартак та пр. Червоної Калини, 62-а, ТЦ "Інтерсіті".

Колір дикої троянди

Більш глибокий відтінок, ніж Millennial Pink. Цей колір виглядає «дорослішими» і особливо добре дивиться в варіанті total look. Доповнюйте білим взуттям, об'ємними аксесуарами в золотому кольорі або намистом з перлів.

Лимонна вербена

В цьому році в моді жовті сукні. В майбутньому тренд ще актуальніший, а колір ще яскравіший. Розбавляйте образ сумкою у відтінку лимонної вербени і комбінуйте з іншими, наприклад, сірим, фіолетовим, червоним або рожевим.

Живий корал

На зиму і весну вибирайте водолазки і в'язані светри. Влітку віддайте перевагу сукням, блузам і спідницям коралового кольору.

Кобальтовий

Насичений глибокий синій в явних фаворитів майбутнього сезону. Придивіться до взуття цього відтінку. До весни придбайте пару мюлей. Зверніть увагу на кобальтові сукні: вони ідеально підійдуть як на кожен день, так і для вечора. Все залежить лише від фасону.

Тоффі

Коричневі відтінки знову в моді. Красиво вони виглядають на різних структурах: шовку, велюрі, шкірі або штучному хутрі. Створюйте лаконічний образ, поєднуючи відтінок тоффі з молочним і бежевим.